25 май 2016 г.

Мигновена храна Клетъчна Енергия(CoQ10) Sell Power



   Подобно на други продукти за мигновено хранене на фирма Aquasource, Клетъчната Енергия използва средата под езика за осигуряване на оптимално усвояване и ефективност на хранителните вещества. Тази част от устната кухина изобилства от кръвоносни съдове и улеснява транспортирането на ценните хранителни вещества. Това означава, че избягвайки нормалния храносмилателен процес, въздействието на хранителните вещества се усеща минути след приемане на продукта. Разтворимостта на мазнините, съотношението pH и размерът на частиците са трите ключови фактора за движението и усвояването на биохимически вещества от организма. Основната формула на продукта ”Клетъчна енергия” е разработен в пълно съответствие с тях. Ако имате проблем с преглъщането на таблетки или капсули, ако желаете по-бърз ефект- решението е “Клетъчна енергия”
         През 1957 г. Д-р Фред Крейн от Университета в Уисконсин пръв изолира CoQ10 (Коензим Q10). От тогава той се приема от спортисти и диетолози като забележително хранително вещество. Научни изследвания през последните години доказват, че намаляването му в организма се свързва с различни болестни състояния, измежду които и диабетът от вида Mellitus. Към изброените състояния могат да бъдат включени и други фактори, но фактът, че CoQ10 е от жизнено важно значение за ежедневното функциониране на организма е неоспорим.
         Коензим Q10 представлява форма на витамин или минерал, който се свързва с ензим за да образува протеин с ефективно действие, поддържащо функционирането на организма.
 Sell power съдържа Коензим Q10 и водорасли АФА, които осигуряват витамини, минерали, протеини и ензими, в  основа от оризово брашно и витамин С с добавени изсушени зеленчуци - цвекло, моркови, аспержи и спанак. Има приятен портокалов аромат. Не съдържа добавени захари или изкуствени подсладители.
Препоръчваната дневна доза е 2х1 мерителна лъжичка, което осигурява 20-25 мг Коензим Q10, но това количество е само ориентировъчно и при нужда трябва да се повиши.

Сеll Роwer е предназначен за много бързо зареждане с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки са на разположение на клетките. Ето защо той е най-подходящ в случаи, когато бързината на ефекта е от значение.
При спорт, туризъм и състезания Сеll Роwer осигурява бърз прилив на сили – а защо не и златен медал!
При грип и настинки заедно със Зелена енергия дава бърз подтик на имунната система да се справи с микробите.
Да не забравяме колко важен е Коензим Q10 за сърцето. Честото приемане на Сеll Роwer (през 1-2 мин.) при инфаркт на миокарда може да спаси живота на болния!!!
При раждане предпазва матката от изтощаване и дава сили на родилката (а защо не и на акушерите).
Преди и след операции подкрепя сърцето и имунната система и намалява риска от усложнения.
Преди секс увеличава потентността на мъжете.
От друга страна, ако се търси ефект върху черния дроб, за предпочитане е да се приема Коензим Q10 с хром през устата на капсули в комбинация с ЕМК.

         Консумирането на Sell Power за всекидневно поддържане на добро здраве, осигурява добра основа за повишена жизненост в този силно динамичен свят.


Продуктът се предлага в опаковка от 25 грама.
Ако се консумира два пъти на ден, една опаковка е достатъчна за 25 дни.
 

 
25 грама - 39 лв





Можете да поръчате от тук
тел: 0878 781697 (до 19 часа) 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)