31 януари 2016 г.

ЛАЙТЪН-ЪП – клетъчна храна



Продуктът Лайтън-ъп е съвременна клетъчна храна, предназначена за регулиране обмяната на веществата в клетките и ликвидиране на проблема – клетъчно гладуване. Изискванията към подобна авангардна храна “на бъдещето” са следните:
1.   Правилно съотношение между протеини, въглехидрати и мазнини и получаването им от благоприятни хранителни източници.
2.   Лесноусвоими протеини, които да доставят на организма всички незаменими аминокиселини.
3.   Наличие на пълен спектър органично–свързани минерали и широка гама витамини.
4.   Липса на захар, глутен и животински съставки и осигуряване на естествени подсладители, за да се усвояват лесно и пълно.
5.   Да не съдържат консерванти, сгъстители, оцветители и други примеси, за да са подходящи и за предразположени към алергии хора.

Лайтън-ъп напълно отговаря на всички тези изисквания.
 Това е идеалната храна за отслабване, поради съдържанието на L-карнитин, лицетин, глюкоман,хром полиникотинат и храносмилателни ензими.
Съотношението между основните хранителни вещества / протеини, въглехидрати, мазнини / в Лайтън-ъп определя поддържането на нужното здравословно равновесие между тъканните хормони, които контролират всички жизнено-важни функции в тялото.
L-карнитин . Това е естествена аминокиселина, която участва в производството на ацетил-коензим А. Последният помага за изгарянето на мастните киселини в клетката и получаване на скритата в тях енергия. Доказано е, че L-карнитин повишава нивото на “добрия” холестерол и помага изхвърлянето на болестотворния, разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвообръщението при физическо натоварване. По този механизъм той благоприятства възстановяването на увредените тъкани, засилвайки притока на кръв към тях.
Лецетина е  нормална съставка на всяка клетъчна мембрана. Осигурява правилното функциониране на мембранната помпа, която регулира транспорта на хранителни вещества и токсини. Лецитинът е особено важен за правилното функциониране на мозъчните клетки, черния дроб, мускулите и жлезите с вътрешна секреция.
Глюкоманан е вид диетична целулоза, която не обременява организма с никакви калории. Съдържа се  в японската билка конджак и в повечето сортове алое. Притежава интересната способност да свързва холестерола и да го извлича от тялото, преди да е попаднал в кръвообръщението. Стимулира клетките в съединителната тъкан и ускорява зарастването на язви и рани. В стомаха създава чувство на ситост и намалява желанието за храна.
Хромът е жизнено-важен микроелемент- един от шестте антиоксидантни минерала, чийто недостиг води до умора, необходимост от консумиране на сладки храни, затлъстяване, диабет и сърдечно-съдови заболявания. Допринася за понижаване на високото кръвно налягане и подпомага лечението на диабет от втори тип. Стимулира растежа и натрупването на мускулна маса.
За постигане на максимален ефект от употребата на Лайтън-ъп се препоръчва приемането му да става след Програмата Лесно начало и да се съпровожда от пиенето на 1.5-2 л. минерална вода, сок или чай дневно, да се ограничи консумацията на алкохол, тлъсти и тестени храни и ядки и да се правят ежедневно физически упражнения. За регулиране на телесното тегло е препоръчително комбинирането на този продукт с Коензим Q10 с хром полиникотинат и водорасли AFA  и с Комплекс есенциални мастни киселини.


Продуктът се предлага в опаковка от 200 грама 
цена 89,50 лв.
Можете да поръчате от тук
тел: 0878 781697 (до 19 часа) 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)